KONTAKT OSS

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg.

Bruk gjerne kontaktsiden vår for å sende oss en melding, eller ring oss for en hyggelig prat. Vi kan også komme på uforpliktende besøk, enten hjemme eller på sykehjem.


Mer om Vital Omsorg AS

BO HJEMME

MED VÅRE TJENESTER - TILPASSET DINE BEHOV

Vital Omsorg er et lite, privat omsorgsfirma i Oslo. Vi har profesjonelt helsepersonell og voksne, erfarne og gode omsorgspersoner.

Vital Omsorg er et supplement og et alternativ til de offentlige og frivillige hjemmetjenestene. Vi bistår der det offentlige og frivillige hjelpeapparatet ikke har tilbud som dekker dine ønsker og personlige behov. Og vi er opptatt av positivt og godt samarbeid på alle plan. Sammen med deg – og gjerne dine pårørende - setter vi sammen gode tjenester tilpasset dine ønsker og behov.

Våre medarbeidere har lang fartstid innen helse og omsorg. Vi var blant de første som startet med denne typen private tjenester for mange år siden. Les om den fine historien vår og de gode verdiene våre lenger nede på siden.

Selv om vi har lang faglig kompetanse, har erfaringen vår lært oss at medmenneskelighet og medmenneskelig kompetanse er like viktig som fag.


VÅRE VERDIER

Bedriftens verdier ligger i bedriftens navn: «Vital Omsorg».

Engasjement og motivasjon
Alle i teamet har høyt engasjement, vi bryr oss om den vi besøker og legger vekt på "å være tilstede".

Samarbeid
Alle i teamet er opptatt av godt samarbeid med kunden, andre medarbeidere, og utad i nettverk. Det skaper gode relasjoner og gir hyggelig samarbeidsklima.

Pålitelighet
Dette er en av våre viktigste verdier. Du kan stole på oss. Det kommer faste personer til avtalte tider fra oss i Vital Omsorg.

Oppdaterte
Vi holder oss oppdaterte på kompetanse, metoder og utvikling innen bedriftens helse, service og omsorgstilbud. Vi er en oppdatert og moderne bedrift.

Vi tar god og riktig ernæring på alvor
God og riktig ernæring for eldre kan ha en positiv effekt på velvære, overskudd og ikke minst, bedre helse. Vi hjelper deg med handling og matlaging, helt etter dine ønsker og behov.
Les mer om riktig ernæring for eldre i Norsk tidsskrift for ernæring.


 • Jane Pedersen Daglig leder

  Autorisert vernepleier og lang erfaring innen eldreomsorg i offentlig og privat helse og omsorgssektor. Fleksibel, hyggelig og løsningsfokusert. Svært praktisk anlagt. Spesialkompetanse innen demensomsorg.

 • Greta Edvardsen Adm. / Koordinator

  Legesekretær og lang erfaring innen eldreomsorgen, spesielt mot personer med demens. Lang fartstid som reiseleder i inn og utland, en mester på å yte god service.

 • Helga Stabe

  Omsorgsmedarbeider med lang erfaring innen private hjemmetjenester. Lang erfaring innen service og praktisk hjelp. Spesialinteresse for matlaging, praktisk tilrettelegging og turfølge. Har også kompetanse i oppfølging av demente.

 • Tom B. Johansen

  Omsorgsmedarbeider med bred erfaring innen privat helse og omsorg. Han har også lang fartstid innen service og praktisk hjelp og oppfølging av demente.

 • Elisabeth Bremer

  Omsorgsmedarbeider med bred erfaring innen privat helse og omsorg. Hun har lang erfaring innen service, guiding og reisevirksomhet, og har i tillegg førerkort for minibuss. Hun har kompetanse i oppfølging av demente.


Vår historie